Werkwijze

Al meer dan 35 jaar is R&R Electronics actief op het gebied van assemblage productie. Het gespecialiseerde team staat dagelijks voor u klaar om advies uit te brengen en u te ondersteunen of ontzorgen in de volledige productie van assemblages.

Assemblage productie in eigen huis

De assemblage productie vindt plaats in eigen beheer op onze locatie in Sprang-Capelle. R&R Electronics beschikt over een geavanceerd modern machinepark waaronder drie ‘Pick and Place’ machines; twee ‘inline’ en één stand alone machine, screen printen, reflow oven en golfsoldeermachine. Dit machinepark wordt beheerd door onze vakkundige en gediplomeerde operators, die erop toezien dat uw assemblage productie soepel en kwalitatief hoogwaardig verloopt. Van ontwerp tot aan het totaalproduct.

assemblage producten eigen huis

Het proces van A tot Z

De ontwerpfase

Allereerst is het belangrijk om het idee vorm te geven. U als opdrachtgever heeft een idee en samen gaan we aan de hand van uw wensen keuzes maken die bepalend zijn voor de assemblage productie. Het team van R&R Electronics kan met haar jarenlange ervaring adviseren en het volledige proces samen met u doorlopen.

Pre-productie

Wanneer uw wensen zijn vertaald kunnen de specialisten aan het werk met een professioneel ontwerpschema. Vervolgens wordt er gewerkt aan een print tekening welke goedgekeurd of aangepast kan worden door u als opdrachtgever. Na akkoord wordt er een file gegenereerd en kan de assemblage productie van start. Uiteraard zal er eerst een prototype gemaakt worden, waarbij de vakkundige ontwikkelaars continue kijken naar het optimaliseren van het ontwerp.

Realisatie en testen

Bij de volgende stap gaat de PCB-printplaat, inclusief de componenten, door de machine. Uiteindelijk wordt het product gedeeltelijk handmatig afgemaakt met de overige componenten. Het testen en programmeren van het product vindt plaats in een daarvoor apart ingerichte test ruimte waarover wij beschikken.

Uw product als totaalproduct

Bij sommige producten is een behuizing gewenst of wellicht hulpstukken om de verdere productie te vergemakkelijken. R&R Electronics kan tevens zorgen voor deze behuizing, echt van A tot Z dus. Wij leveren u het totaalproduct aan, zodat u alleen nog maar het product hoeft aan te sluiten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de behuizing en afwerking zelf te verzorgen. R&R Electronics is er ook voor u wanneer het idee en het ontwerpschema al op de planken ligt. Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.