PCB laten maken

Wilt u graag een PCB laten maken? R&R Electronics is waar u moet zijn. Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u een eindproduct van hoge kwaliteit garanderen. Wij ontwikkelen al meer dan 35 jaar elektronica en hebben daardoor een sterke positie opgebouwd als vooraanstaand bedrijf. Naast het ontwikkelen van elektronica zijn we ook verantwoordelijk voor de productie en de assemblage ervan. Het laten maken van PCB’s is essentieel voor vrijwel alle elektrische apparaten en systemen. Wij maken PCB’s volledig in ons eigen beheer op onze locatie in Sprang-Capelle.

PBC laten maken van A tot Z

Een PCB laten maken vergt tijd en een strak schema. Bij R&R Electronics volgen we drie stappen:

  1. Als u een PCB laat maken bij R&R Electronics zal dit beginnen bij het aanbrengen van soldeerpasta op de printplaat. Dit doen wij met onze screenprinter. Op de screenprinter zit een automatische pasta inspectie die pasta en lijm aan kan brengen bij het laten maken van een PCB.
  2. Met onze volautomatische Pick & Place machines assembleren we vervolgens SMD-componenten op de printplaat. Dit is mogelijk dankzij de zes high-resolution flight camera’s, de vaste camera en de zes koppen om componenten te plaatsen. Met deze machines plaatsen we onderdelen zoals 0201, connectoren en sockets.
  3. Als laatste solderen we met onze Reflow oven de printplaat assemblages. Om dit exact op het product af te stemmen kan de Reflow oven worden aangepast op temperatuur.

Advies op maat

Als u een PCB laat maken bij R&R Electronics kiest u voor een complete service van begin tot eind. Na het maken van een PCB controleren en testen we de printplaat assemblages meermaals. De testfase bevindt zich in een hiervoor speciaal ingerichte testruimte, zodat u bent verzekerd van een optimaal resultaat. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij houden die dan ook heel het proces nauwkeurig in de gaten. Op aanvraag voeren wij ook een kwaliteitstest uit op verschillende producten. U kunt bij ons altijd terecht voor een offerte of advies op maat.

Laat uw PCB maken bij R&R Electronics

R&R Electronics staat voor u klaar met leidende technieken en theorieën zodat wij het proces van A tot Z voor u uit handen kunnen nemen. Vanaf de eerste brainstormsessie over het eindproduct tot aan de oplevering daarvan en alle testfases tussendoor, wij nemen het van u over. Wij zorgen voor een geoptimaliseerd eindproduct van kwaliteit zodat u hiervan kan profiteren. Een PCB laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Wij kunnen voor u elke PCB maken, welke techniek we dan ook moeten toepassen.

pcb assemblage

PCB laten maken?

Bent u benieuwd geworden naar onze service? Aarzel dan niet langer over het laten maken van een PCB en neemt contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Samen met u bekijken we naar de juiste werkwijze en nemen we het werk van u over. Bel of mail voor meer informatie, we staan elke dag voor u klaar voor al uw vragen en/of opmerkingen. We kijken uit naar een nieuwe samenwerking!