THT assemblage

R&R Electronics is al meer dan 35 jaar de schakel voor de assemblage van uw elektronische systemen en producten, zo ook voor THT assemblage. Door het gehele proces zorgvuldig uit handen te nemen, van A tot Z, zorgen wij voor een oplossing voor al uw problemen.

THT assemblage bij R&R Electronics

THT-assemblage, ook wel Through Hole Technology, is de techniek waarbij we componenten met de hand op de print plaatsen en waarbij aansluitingen van de componenten door geboorde gaten van de printplaat steken. De aansluitingen worden vervolgens aan de onderkant van de printplaat gesoldeerd. THT-assemblage is een veel gebruikte techniek en kan nog altijd uitstekende oplossingen bieden.

Bij THT-assemblages maken we gebruik van:
– Handsolderen
– Golfsolderen

tht assemblage through hole technology

Een uitgebreide inspectie van uw product

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als onderdeel van de THT-assemblagevorm is er dan ook een uitgebreide handmatige en/of machinale inspectie voor- en achteraf. R&R Electronics is er voor al uw oplossingen. We kijken graag al mee vanaf de ontwerpfase, zodat we u kunnen adviseren en begeleiden gedurende het ontwikkelingsproces. Neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.