Assemblage uitbesteden?

R&R Electronics staat al meer dan 35 jaar voor u klaar met onze brede ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage van uw elektronische systemen en producten. Vanaf de tekentafel kan het gehele proces succesvol aan ons overgelaten worden. Mocht u al een prototype hebben is dat geen punt, dan creëren we vanuit daar verder. Aan R&R Electronics kunt u zonder zorgen alle assemblages uitbesteden.

Waarom assemblage uitbesteden

Elektronica assemblage is erg specialistisch werk, het is niet gek als u niet over deze expertise beschikt. Dat is geen probleem, mocht u elektronica in huis hebben die geassembleerd moet worden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben goede specialisten die u graag van dienst zijn als u uw assemblages wilt uitbesteden aan professionals. Bij R&R Electronics bent u verzekerd van een sterk en kwalitatief eindproduct, zodat u met de juiste elektronica aan de slag kan gaan.

R&R Electronics is er voor al uw prototypes, pilotseries en serieproducties dankzij ons grote team van gedreven specialisten met uiteenlopende vakkennis. Hierdoor is het mogelijk om allerlei soorten assemblages uit te besteden aan R&R Electronics. Profiteer van onze ervaring en expertises op het gebied van elektronica, productie, hard- en software en mechanica en laat ons ontwerpteam uw specifieke wensen en aanpassingen doorvoeren. Door uw assemblages uit te besteden zal u altijd een passende oplossing vinden voor elk probleem.

Welke soort assemblage bieden wij?

Aan R&R Electronics kunt u verschillende soorten assemblages uitbesteden. Wij beschikken over veel kennis als het gaat om PCB assemblage. R&R Electronics kan voor u elke printplaat assembleren. Als u uw PCB assemblage uitbesteedt zorgen wij ervoor dat de printplaat assemblage volledig op eigen locatie geproduceerd wordt. Wij kunnen voor u elke printplaat assembleren en doorlopen daarvoor drie stappen. Soldeerpasta aanbrengen, het assembleren van SMD-componenten met onze volautomatische Pick & Place machines en tot slot solderen we de printplaat assemblages op professionele wijze met behulp van onze Reflow oven.

Voor SMD-assemblage beschikken we over de beste apparatuur, zodat we kunnen zorgen dat uw printplaten altijd de geschikte SMD-componenten bevatten. Met deze techniek worden componenten machinaal uiterst nauwkeurig op de printplaat geplaatst.

THT-assemblage, ook wel Through Hole Technology, kunt u ook aan ons uitbesteden. Hierbij plaatsen we de componenten op de print waarbij aansluitingen van de componenten door geboorde gaten van de printplaat steken. Daarna worden de aansluitingen aan de onderkant van de printplaat gesoldeerd. Bij een THT-assemblage zit bij R&R electronics ook een uitgebreide handmatige en/of machinale inspectie voor- en achteraf. Vanaf de ontwerpfase kijken wij mee zodat we u, als het nodig is, kunnen adviseren en begeleiden in het ontwikkelingsproces. Zo garanderen wij een eindproduct van de hoogste kwaliteit.

Besteed al uw assemblage uit aan R&R Electronics

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. R&R is er dan ook voor al uw oplossingen. Op die manier kunt u uw assemblages met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat al uw apparatuur met zorg wordt behandeld en dat er aan kwaliteit niks ontbreekt. Zit u al een tijd met de handen in het haar over assemblages die u zelf niet durft uit te voeren? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en bieden u graag passend advies. Wie zien u graag snel voor al uw assemblage uitbestedingen.

pcb assemblage

Assemblage laten uitbesteden?

Uw assemblage laten uitbesteden? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. R&R Electronics is er voor u gedurende het hele proces.