PCB assemblage

Zoekt u een vertrouwde partner voor PCB assemblage? Dan kunt u terecht bij R&R Electronics. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een sterke positie opgebouwd als vertrouwd bedrijf dat elektronica ontwikkelt, produceert en assembleert. Zo verzorgen wij ook de assemblage van printplaten. Dit product is onmisbaar als basis voor vrijwel alle elektronische systemen.

R&R Electronics is de partner bij het ontwerpen en realiseren van printplaten, dit gebeurt volledig in eigen beheer op onze locatie in Sprang-Capelle. Interesse in PCB assemblage? Neem dan direct contact op!

Waarom PCB assemblage uitbesteden?

Diverse producten worden elektrisch bedient en bevatten daardoor één of meerdere printplaten. Bent u een productiebedrijf die zich bezig houdt met het ontwikkelen van elektronische producten en past PCB assemblage niet in uw productieproces? Besteed het assembleren van printplaten dan uit. Wij hebben de expertise en kennis om de verfijnde techniek die toegepast moet worden succesvol uit te voeren zodat u geassembleerde printplaten direct kunt gebruiken. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook geld. Voor elk elektronische product maken wij een printplaat die ervoor zorgt dat het product precies doet wat hij moet doen. Bij R&R Electronics bent u verzekerd van sterke PCB assemblage voor al uw elektronische producten.

PCB assemblage uitbesteden
Voordelen PCB assemblage bij R&R Electronics
pcb assemblage

R&R Electronics zet zich al jaren in voor het ontwikkelen van sterke, vooruitstrevende printplaten voor uiteenlopende elektrische producten. PCB assemblage uitbesteden bij ons is daarom een slimme zet voor uw onderneming. Wij zetten ons elke dag in voor een prettige samenwerking en optimale productie. Bij R&R Electronics houden we de lijntjes kort en onderhouden we graag informeel contact met onze klanten. Tijdens de samenwerking schakelen we snel en denken we actief met u mee. Wij beschikken over een eigen productie, waardoor u verzekerd bent van producten van een uitstekende kwaliteit die met een snelle levertijd uw kant op komen. Het gehele proces vindt plaats onder één dak: van ontwerp tot uitvoering, wij regelen het voor u. Onze technische specialisten staan klaar voor elke innovatieve uitdaging.

PCB productie: hoe gaat het in zijn werk?

Door onze toonaangevende technieken en theorieën kunnen wij het proces van het begin tot eind voor u uit handen nemen. Dit betekent letterlijk vanaf de brainstormsessie over het product tot aan de oplevering van het meermaals geteste en geoptimaliseerde eindproduct. R&R Electronics kan voor u elke printplaat assembleren; of het nu gaat om geautomatiseerde assemblage of om het handmatig plaatsen van conventionele componenten. De printplaat assemblage wordt volledig op eigen locatie geproduceerd. Tijdens de PCB-productie doorlopen we een aantal stappen:

PCB productie
1. Soldeerpasta

Aan het begin van de PCB-productie wordt soldeerpasta aangebracht op de printplaat met onze screenprinter. Deze screenprinter is voorzien van automatische pasta inspectie en kan pasta en lijm aanbrengen bij de assemblage van printplaten.

2. Componenten

Na het aanbrengen van de soldeerpasta assembleren we vervolgens SMD-componenten met onze volautomatische Pick & Place machines. Elke machine beschikt over een vaste camera en zes high-resolution flight camera’s. Daarnaast zijn er ook nog eens zes koppen om componenten te kunnen plaatsen. Met de machines plaatsen we componenten zoals 0201, grote connectoren, sockets, BGA’s, etc.

3. Solderen

Tot slot solderen we de printplaat assemblages op professionele wijze met behulp van onze Reflow oven. De Reflow oven kan, afhankelijk van het product, worden aangepast op temperatuur.

Kwaliteitsinspectie PCB assemblages

Het controleren en testen van de printplaat assemblages is een cruciaal onderdeel van het productieproces. We testen de assemblage printplaten naderhand op kwaliteit. Dit doen we in een hiervoor speciaal ingerichte testruimte, om een optimaal resultaat te garanderen. U kunt ook op aanvraag een kwaliteitstest laten uitvoeren op de producten. Dit gebeurt uiteraard in overleg en volgens de gewenste productspecificaties. Bent u geïnteresseerd in PCB assemblage uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. We vertellen graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

PCB laten assembleren

PCB laten assembleren?

Wilt u een PCB laten assembleren? Of meer informatie over het ontwerpen van een PCB? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. R&R Electronics is er voor u gedurende het hele proces.