Assemblage productie

Bij R&R Electronics kunt u al meer dan 35 jaar vertrouwen op onze brede ervaring in de ontwikkeling, productie en assemblage productie van uw elektronische systemen en producten. Vanaf de tekentafel kunt u met een gerust hart het gehele proces zorgeloos aan ons overlaten. Mocht u al een prototype hebben, dan is dat geen probleem. Wij creëren graag verder vanuit daar. Wij ontfermen ons over de assemblage productie van uw systemen.

Gespecialiseerde assemblage productie

Wij begrijpen dat elektronica assemblage productie erg specialistisch werk is en het lastig is om dit binnen uw eigen onderneming uit te voeren. Maar maakt u zich geen zorgen, als u elektronica in huis heeft die geassembleerd moet worden, kunt u bij R&R Electronics aankloppen voor een uitstekende service en een betrouwbaar eindresultaat. Wij hebben een team van specialisten die graag voor u klaarstaan als u uw assemblages productie wilt overlaten aan professionals. Bij R&R Electronics bent u verzekerd van een sterk en kwalitatief eindproduct, zodat u met de juiste elektronica uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Ons team bestaat uit gedreven specialisten met uiteenlopende expertises. Zo kunnen wij u voorzien van een brede service in assemblage productie. R&R Electronics is er voor al uw prototypes, pilotseries en serieproducties. Onze ervaring en expertise op het gebied van elektronica, productie, hard- en software en mechanica zorgt ervoor dat u voor diverse complexe klussen bij ons terecht kunt. Ons ontwerpteam staat klaar om uw specifieke wensen en aanpassingen door te voeren. Door uw assemblage productie aan ons over te laten, krijgt u altijd een passende oplossing voor elk probleem.

Voor al uw assemblage productie

PCB assemblage

Bij R&R Electronics kunt u verschillende soorten assemblage producties onderbrengen, waaronder misschien wel de bekendste: PCB assemblage. Wij beschikken over uitgebreide kennis als het gaat om printplaat assemblage. Als u uw PCB assemblage productie aan ons overlaat, kunt u er zeker van zijn dat de printplaat assemblage productie volledig op onze eigen locatie uitgevoerd wordt. Onze drie stappen omvatten het aanbrengen van soldeerpasta, het assembleren van SMD-componenten met behulp van onze volautomatische Pick & Place machines, en tot slot solderen we de printplaat assemblages op professionele wijze met behulp van onze Reflow oven. Dit gebeurt uiteraard secuur, dankzij de nodige zorg en aandacht.

SMD-assemblage

Bij R&R Electronics beschikken we over de beste apparatuur voor SMD-assemblage, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw printplaten altijd de geschikte SMD-componenten bevatten. Met deze techniek worden de componenten machinaal en uiterst nauwkeurig op de printplaat geplaatst.

THT-assemblage

Daarnaast kunt u ook de THT-assemblage productie, ook wel Through Hole Technology, aan R&R Electronics overlaten. Bij deze techniek worden de componenten op de printplaat geplaatst, waarbij de aansluitingen van de componenten door geboorde gaten van de printplaat steken. Vervolgens worden de aansluitingen aan de onderkant van de printplaat gesoldeerd. We voeren ook een uitgebreide handmatige en/of machinale inspectie uit voor- en achteraf bij elke THT-assemblage productie. Vanaf de ontwerpfase kijken we met u mee, zodat we indien nodig advies kunnen geven en u kunnen begeleiden in het ontwikkelingsproces. Op deze manier garanderen wij een eindproduct in assemblage productie van de hoogste kwaliteit.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De kwaliteit van onze geleverde eindproducten staat op nummer 1. U kunt uw assemblage productie voor het beste resultaat aan ons overlaten. We zorgen ervoor dat al uw apparatuur met zorg wordt behandeld en dat er aan kwaliteit niets ontbreekt. Als u al een tijdje worstelt met assemblages die u zelf niet durft uit te voeren, aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en bieden u een professioneel advies. We kijken er naar uit om u snel van dienst te kunnen zijn met het uitvoeren van al uw assemblage producties.

assemblage productie

Regel uw assemblage productie vandaag nog

Bent u op zoek naar een partner in assemblage productie? Bij R&R Electronics bent u verzekerd van hoogwaardige elektronica assemblage productie, uitgevoerd door een team van experts. Laat ons uw projecten uit handen nemen, zodat u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een kwalitatieve en betrouwbare assemblage productie.