SMD assemblage

R&R Electronics is de expert in het assembleren van elektronica. Wij beschikken over de beste apparatuur voor SMD-assemblage, ook wel Surface Mounted Divices, zodat uw printplaten altijd de juiste SMD-componenten bevatten.

Met deze techniek worden componenten machinaal op de printplaat geplaatst. De SMD-componenten assembleren we met uiterste nauwkeurigheid met onze volautomatische ‘Pick & Place’ apparatuur.

Probleemloze SMD assemblage

Alle SMD-componenten zijn probleemloos te verwerken. Het kleinste component wat we machinaal kunnen plaatsen is 0201. De meeste SMD-assemblages worden machinaal verwerkt, maar het is ook mogelijk losse componenten handmatig te plaatsen.

Bij R&R Electronics kunnen we alles voor u ontwerpen, ontwikkelen en produceren. 

smd assemblage

Het testen van de SMD assemblage

Kwaliteit staat voorop bij R&R Electronics en daarom zorgen wij ook voor het testen en programmeren van de componenten. Met behulp van testprotocollen en testapparatuur kunnen we uw product op eigen locatie controleren op defecten. Het tijdrovende heen en weer sturen van prototypes behoort dus tot het verleden; bij ons kunt u terecht voor alle facetten.

smd assemblage assembleren

Uw partner in SMD assemblage

R&R Electronics is een professioneel SMD-Assemblagebedrijf voor al uw problemen en denkt graag mee in de oplossingen voor uw concept of product.

Neem gerust vrijblijvend contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.