Elektronica assemblage

R&R Electronics is er al meer dan 35 jaar voor de ontwikkeling, productie en assemblage van uw elektronische systemen en producten. Door het gehele proces zorgvuldig in handen te nemen zorgen wij voor de belangrijkste schakels die u nodig heeft in uw elektronica, al vanaf de brainstorm en ontwerp fase.

U kunt ook bij ons terecht wanneer er al een prototype is. R&R Electronics draagt dan zorg voor de verdere uitwerking en uitvoering van uw elektronische systeem.

Specialist in assemblage

Heeft u elektronica die geassembleerd moet worden? Bij elektronica assemblage horen printplaten van de hoogste kwaliteit.

R&R Electronics verzorgt daarom printplaten op maat voor al uw elektronica. Elektronica assemblage is erg specialistisch werk, deze expertise heeft u wellicht zelf niet in huis. Daarom is het belangrijk een goede specialist te vinden.

Bij R&R Electronics bent u verzekerd van een goed en kwalitatief product, vanaf het ontwerp tot aan het geteste eindproduct.

elektronica assemblage

Elektronica assemblage van A tot Z

Als specialist op het gebied van elektronica, productie, hard- en software en mechanica is R&R Electronics er voor al uw prototypes, pilotseries of serieproductie. Niets is te gek. R&R Electronics bestaat uit een team van gedreven specialisten met vakkennis op ieder gebied. Voor uw elektronica assemblage bent u hier dus op het juiste adres. Ons ontwerpteam staat voor u klaar om specifieke wensen en aanpassingen door te voeren. R&R Electronics zal altijd een passende oplossing vinden voor uw probleem.

1. Ontwikkeling

Het ontwerpen van elektronische en elektromechanische oplossingen is R&R op het lijf geschreven. Het gehele traject van ontwikkeling tot prototyping en productie kan worden uitgevoerd onder een dak, hierdoor bespaart u kostbare tijd om uw product op de markt te krijgen.

Door de nauwe samenwerking met Saber Engineering gaat er veel aandacht uit naar de het eenvoudig produceren tijdens het gehele ontwikkel proces.

Door in een vroeg stadium de juiste componentenkeuze te maken en na te denken over het productie proces, kan veel tijd en kosten worden bespaard bij het productie rijp maken en de uiteindelijke fabricage van het nieuwe of verbeterde product.

2. Productie​

Om de soldeerpasta op de PCB aan te brengen beschikken wij over een sreenprinter Deze is uitgerust met een automatische pasta inspectie en kan pasta en lijm aangebracht worden.

SMD componenten worden geassembleerd met onze volautomatische Pick & Place machines. Iedere machine is uitgerust met zes high-resolution flight camera’s en een vaste camera, en zes koppen om componenten te plaatsen. Met deze machines kunnen wij componenten plaatsen van 0201 tot grote connectoren, sockets en BGA’s etc.

3. Reflow en kwaliteitsinspectie

Als laatste in lijn worden de printen op professionele manier gesoldeerd. Door gebruik te maken van onze Reflow oven garanderen wij een topsoldering. De temperatuur kan desgewenst aangepast worden op het product.

Een speciaal daarvoor ingerichte testruimte zorgt voor een optimaal resultaat bij het uitleveren van de goederen. Wanner de goederen getest zijn, kan men ook gebruik maken van onze skills om aan de kwaliteitseisen te voldoen kan er op aanvraag een kwaliteit test op de producten worden gedaan. Dit uiteraard in overleg met de klant en volgens specificaties waarover het product moet beschikken.

assemblage

Mogelijkheden assemblage?

R&R Electronics is een professioneel assemblage-elektronicabedrijf voor al uw problemen.

Of het nu gaat om de assemblage van elektronica waarbij u als opdrachtgever zelf alles aanlevert of dat u liever kiest voor volledige ontzorging in assemblage elektronica: R&R Electronics beheerst alle disciplines vanaf de start.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!