Creatief

Het grote voordeel van R&R Electronics is de creativiteit en Turn-key oplossingen.

R&R begeleidt het hele traject van eerste ontwikkeling tot een gereed product en zijn daarbij in staat om binnen een aantal dagen of weken, (afhankelijk van de complexiteit), van een idee tot een prototype te komen.

Het doel is altijd om het product betaal-en betrouwbaar te maken.

Hierbij werken wij nauw samen met ontwikkelbureau Saber Engineering die gevestigd is in het pand van R&R. Deze samenwerking heeft beide partijen al vele mooie referentie projecten opgeleverd.Door deze samenwerking zijn de lijntjes zeer kort en kan er snel geschakeld worden tussen ontwerp en productierijp maken van product.

Mochten er onverhoopt tijdens productieseries(testen) 'problemen' voordoen, dan kan er snel geschakeld worden om dit op te lossen.

Dus, als het nu gaat om een elektronische print of aanpassing/ontwikkeling met bijhorende software, R&R heeft het in huis.

Contact

R&R Electronics B.V.
Zuidhollandsedijk 12b
5161 HL Sprang-Capelle

0416 334 349
 • Flexibel

  Flexibel

  Of het nu gaat om het assembleren van elektronica of de complete productie inclusief inkoop....

  Lees meer
 • Transparant

  Transparant

  Wij calculeren op een open en transparante manier....

  Lees meer
 • Productie

  Productie

  De vraag van onze klant is vaak, wat als de aantallen in combinatie met de kostprijs steeds belangrijker gaat worden....

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.